سفر وزیر انرژی جولانی به بغداد با محوریت انتقال نفت عراق به مدیترانه سند توافق صلح ارمنستان و جمهوری آذربایجان منتشر شد دیدار لاریجانی با السودانی/ امضای تفاهم امنیتی مشترک بین ایران و عراق حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا

واشنگتن از احتمال تحریم‌های بیشتر علیه ایران خبر داد

یک مقام وزارت خارجه آمریکا از احتمال وضع تحریم‌های بیشتر علیه ایران پس از پایان مذاکرات اخیر خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۷ - ۱۴ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 05
کد خبر: ۱۱۲۲۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، یک روز پس از پایان دور اول مذاکرات با ایران در وین، پایتخت اتریش، حال یک مقام وزارت خارجه آمریکا از احتمال وضع تحریم‌های بیشتر علیه ایران خبر داده است.

این مقام ارشد وزارت خارجه آمریکا در جمع خبرنگاران اعلام کرد: ایران در دور هفتم مذاکرات هسته‌ای پیشنهاد‌هایی ارائه کرد که هر آنچه پیش‌تر در مورد آن موافقت شده بود را به عقب برگرداند؛ یعنی هر یک از مصالحه‌هایی که ایران در شش دور مذاکرات مطرح کرده بود، و همه مصالحه‌هایی را که دیگران و به‌ویژه ایالات متحده ارائه کرده بودند را به عنوان مبنا تلقی کرده و سپس درخواست‌های بیشتری ارائه کرد.

این مقام وزارت خارجه آمریکا در عین حال گفته است که نمی‌داند دور بعدی مذاکرات چه زمانی از سر گرفته می‌شود و همزمان ادعا کرد: «اگر به این نتیجه برسیم که ایران توافق هسته‌ای را نابود کرده است، تصور می‌کنیم تحریم‌های بیشتری در راه باشد.»

ادعای مقام وزارت خارجه آمریکا که اشاره‌ای به نام آن نشده در حالی صورت گرفته که ایران دو پیش نویس پیشنهادی را درباره تحریم‌ها و اقدامات هسته‌ای ارائه کرده است که اگر مذاکرات به توافق منجر شود، باید انجام شوند و این پیش نویس‌های پیشنهادی در تلاش برای پیشبرد مذاکرات، مطابق با مفاد توافق هسته‌ای ۲۰۱۵ که رسماً به عنوان برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) شناخته می‌شود، تهیه شده‌اند.

روز گذشته همچنین میخائیل اولیانوف نماینده روسیه در مذاکرات وین اعلام کرد که دور هفتم گفتگو‌ها میان ایران و ۱+۴ تمام نشده و ادامه خواهد یافت.

وی در توضیح این مطلب افزود: طرفین گفتگو تصمیم گرفتند که یک وقفه فنی داشته باشند، به ویژه برای آنکه از پایتخت‌هایشان مشورت بگیرند و درباره نحوه پیشرفت کار فکر کنند.

اولیانوف در بخش دیگری از اظهارات خود گفت: تمایل تهران برای گرفتن ضمانت مبنی بر اینکه برجام دوباره به وضعیتی که در دوران ترامپ پیش آمد؛ گرفتار نمی‌شود، کاملاً منطقی است./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر